Blogginlägg nr 2 idag

En kort uppdatering till. Jag hoppas ni få människor som fortfarande har ett intresse för mitt liv uppmärksammar att detta är ett ytterligare inlägg idag. Måste bara skryta om början på den. Innan jobbet har jag varit på julfrukost, på just jobbet. I julklapp fick jag såklart det som är viktigast i livet för mig. Godis. Jag tackar Karin för att hon förstår mig, trots att vi enbart jobbat tillsammans i några månader. Sedan begav jag mig hem, när telefonerna började ringa. Kastade mig ner vid köksbordet och pluggade. Uppgiften slutfördes, skickades in och jag satt nöjd kvar. Sedan slog det slint och i stället för att krypa ner i sängen så studsade jag upp, bytte om och avverkade 1,5 timmar på gymet. Självklart av den anledningen att jag med gott samvete ska kunna äta upp min godisskål då jag jobbar kväll. Nu ska jag ringa Thomas och kolla hur han tänkt att vår kväll ska se ut. Finalen på Mammas Pojkar är i kväll, men jag måste ju äta. Och jag tänker fan inte laga mat.

Introspektion - you lost me

Introspektion. Jag tjatar på andra om att detta är en viktig del av en persons självutvärdering. Men herregud, tro inte att jag är bra på detta. Snarare tvärtom. Nu ska jag inte använda bloggen som någon slags självömkande klagomur. Men helt ärligt, jag undrar vad jag håller på med. Jag tror att hösten i Nyköping kanske gjort mig lite väl svart och vit. Och jag har uppenbarligen fastnat vid att allt jag gör måste definieras. Men jag kanske ska tänka till en extra gång i framtiden och inte gå händelserna i förväg. Lilla Carro ska tänka om. Allt detta rann på något sätt över mig igår då jag nästan spenderade två timmar på gymmet. Men det va inte träningen som kanske va det som upplyste mig om hur konstig jag är. Det va snarare Backstreet Boys. Hahah, kan låta konstigt men när jag lyssnade på låten "I want it that way" så slog det mig att det är ungefär så jag funkar. My way or the highway. Jag ska nog vakna upp i verkligheten och börja anpassa mig. Jag hoppas att det är en riktigt kall vår i Visby så att vindarna där kan få mig att vakna. Och så ska jag nog ringa ett telefonsamtal och berätta att jag förmodligen är lika konstig som jag framstått, men vid närmare övervägande så kanske jag bara tänkte lite fel. Jag tänkte lite för mycket. Och jag hade så fel.

Nu efter en grötfrukost på jobbet ska jag plugga lite. Sen känner jag att ett träningspass skulle sitta fint. men jag måste packa inför i morgon också. Ringa Jossan och kolla exakt hur mycket jag kan ta med mig. och så måste jag hämta biljetter också. Det är mycket nu. Ikväll kommer min underbara vän Thomas och håller mig sällskap. Jag undrar om vi ska däcka i soffan eller socialisera lite ute på stan. Den som lever få se.

Survival of the fittest

Jag skulle ju ha en besvikelsefri vecka. Det har jag också, so far. Men idag är jag arg, det är dock inte samma sak som besviken. Det har sin grund i två incidenter. Först och främst. jag vaknade 03:57 pigg som en lärka. Det är inte rättvist. Men det betyder att det snurrar lite för mycket saker omkring i mitt huvud. Med handen på hjärtat, jag längtar efter Gotland nu. Jag längtar efter studentlivet. Jag längtar efter att få vara själv och bestämma själv. Jag längtar efter självdisciplin.

Min andra ilska riktar jag emot kanal 5. Tro inte att ni ska kunna byta programtider på mitt favoritprogram obemärkt? Som tur va avslutades kvällen på Fika tidigare än väntat, så jag hann. Men med andan i halsen. Jag ska skriva hotbrev. Och för er som inet är inflörstådda med mitt viktiga program så är det Brothers & Sisters. Igår lärde jag mig något roligt där också. Ett litet ordspråk: Kärleken är som en lök, man skalar den gråtandes. Kan nån någongång ha sagt något smartare? Skulle inte tro det.

Min familj verkar ha en förkärlek till att ställa diagnoser på mig. Igår berättade mamma för mig att jag har problem. Med mig själv. Min materialistiska sida kanske har tagit över det mesta av min personlighet. Men å andra sidan är det på det enda plan jag faktiskt lyckas också. Så skam den som ger sig. Jag ska vara material girl länge. Dock chokades mamma över min spenderingssumma sen jag kom hem från Paris. Hon sa skämtsamt: är det som tanten i Ullared eller? jag kunde inte skämta mindre när jag säger att jag passerat den gränsenf ör ganska länge sen. Om jag hade tänkt till hade studentlivet i vår kunnat blir lite enklare och jag kunde ha rest, mer än en gång. Men nu har jag ju i alla fall fina kläder. Och det är jag nöjd med, det gör mig glad.

Avslutningsvis måste jag berätta om en intressant diskussion vi hade på vår tjejmiddag igår. Maddes och mitt elitsamhälle. Vi funderar allvarlit på hur vi ska få igenom en lag där tvångssterilisering blir en vanlig aktion mot de lite sämre människor som lever i samhället. Alla borde inte inneha rätten att föröka sig. Som Darwin ahde sagt: Survival of the fittest. Tror du att du får skaffa barn?Besvikelsebefrielse

Det ringer ungefär lika mycket nu på jobbet som det gör i min mobil. Telefonerna är med andra ord tysta idag. jag tackar gudarna för internchatten vi har, så jag kan sitta och snacka skit med kollegor. Jag tackar även alla sverige modebloggare, så att jag kan döda nån timme varje dag med att kolla på bilder och läsa vad som händer i deras relativt ointressant liv.

I går kväll var det mysdag hemma efter ett totalt uttömmande gympass. Jag spenderade nästan 1,5 timmar med intensiv träning. Och det finns ingen bättre känsla än den som infinner sig efter att man har avverklat en halvmil på löpbandet och känner att jag skulle kunna springa en halvmil till. Men jag var tvungen att spara lite ork till övrig träning. Jag försöker ju bli vältränad inför min helgresa, då jag i mitt huvud har en stor övertygelse om att danskar är snyggare än svenskar. Vi fårs se. En rapport på detta kommer. Dock så tror jag inte att fyra dagar kommer att göra undervärk vad gäller min kroppsform. Men skam den som ger sig.

Jag har även outat på facebook att det här är en vecka då ingenting kan göra mig besviken. Då måste folk förstå att det inte förutsätter att jag alltid kommer vara på bra humör. Det har dock gått utmärkt både besvikelsemässigt som humörmässigt. So far. Besvikelsefriheten grundar sig väl i att jag ibland lurar mig själv och ibland låter jag mig luras. Den här veckan tänker jag inte tillåta det. Jag komplicerar mitt liv så bra på egen hand, så jag behöver ingen som bidrar till det. Och emd det sagt, nu är det dags för fika.


Karaktär? Ja tack.

Nu är det måndag. Jag sitter på jobbet och funderar som vanligt. Jag är lite distansierad, lite borta. Efter min sköna, men icke så produktiva helg sitter jag här och drömmer mig bort. Jag vill verkligen åka på semester. Men jag är kluven vad det gäller detta. Samtidigt som jag vill däcka i en solstol i en vecka så vill jag även åka ut i världen och se någonting. fördelen med upptäcktsresan är absolut att ingen bikini krävs. Hemska tanke. Madrid har helt plötsligt dykt upp i mina tankar, som delar platsen med New York där skoshopping skulle göra mitt liv lite roligare. Men lets face it. Min lilla semester i Nyköping är över snart. Verkligeheten blir mer och mer påtaglig. Det där dags nu. Dags att börja plugga. Dags att tänka framåt.

Jag upptäckte precis att min nagellacksrutin är sådär. Redan avskavt och dant. Men jag tänker inte ge upp. Jag måste utveckla min kvinnliga sida lite mer, det räcker ju inet med att ha högklckat. Så dagen får erbjuda jobb, träning och nagellacksövningar. Kanske ska köpa lite fler färger och se vad som känns bäst. Stora beslut att ta nu.

Kristian pratade om någonting igår som han kallade karaktär. Vad är det? Jag känner stor avsaknad av detta. Det gäller ju främst mitt godisätande. Sedan lite övriga beslut som kanske skulle kräva lite karaktär tillsammans med självrespekt. Helgen har bevisat för mig att jag är ett karaktärslöst godisätande monster utan självrespekt. Men annars är allt bra.

SpritTorka

Jaha, vad ska man säga? Bakisdag. Mitt liv känns idag lika stabilt som mitt nagellack är jämnfödelat. Men lägg märket till en sak i sammanhanget, jag skrev precis nagellack. Det betyder att jag har så långa naglar numera så att jag kan ha färg på mina händer. Jag är väldigt lycklig över det.

Gårdagen bjöd på en relativt annorlunda utekväll i Nyköping. Tellus kändes just annorlunda. Förutom det extremt långsamma tempot i samtliga barer så dög kvällen. men allvarligt, de är fyra stycken i en loungebar och efter en stunds väntande kände jag att ett täcke och en kudde skulle göra underverk då väntan var olidlig. Vad fan ska jag behöva göra för att få lite sprit?

Våren är numera fastställd också. Återkomsten till öjn blir den 17:e januari. Om någon vill ställa upp som frivillig och åka ner med mig: Ring, ingen blir lyckligare än jag, oavsett vem som erbjuder sig. Det ska även nämnas att jag kommer att spendera fyra dagar i veckan i skolan mellan 9-12 varje dag. Det är ju helt sjukt. Drömschema är ordet. Tur är väl även att jag kommer att gå i skolan på fredagar. Då kommer after worken på Hamnplan kännas så mycket mer välförtjänt. Uppsatsen kommer att skrivas med min bästaste tjej Jossan, vilket kommer medföra mycket tid i Köpenhamn och Göteborg. Det kan inte bli bättre.

Nu ska jag lada för mina pojkars stora kväll. Jag vill vara där, jag borde vara där. Men jag är inte där. Nästa år kan inget hindra mig. Jag ska vara där.
FORZA ROMA!

Finns det?

SpritCarro har haft uppvärmning idag. Shopping med mamma. Det gick bättre än väntat, för alla förutom Visa-kortet. Men SpritCarro behöver ju fina kläder. Mamma hade dock en underlig stund på Lava idag. Hon köpte smycken och ansåg att detta var helt onödig shopping. Finns det? Stackars kvinna måste ha druckit för mycket igår. Jag har aldrig, och då menar jag aldrig, upplevt onödig shopping. Dock så får hon mina vita kameler på en front. Hon tyckte att jag skulle köpa allt jag provade i en affär. Jag tackar gudarna för att hon inte ens försökte få mig att välja. Man vill ju inte välja, man vill ha allt.

En annan underlig stund med mor idag. Hon tyckte att en klänning jag köpte var lite för kort. Återigen, finns det? Känner man Carro som en gång bott i Rom, då vet man hur kort kan tas till en annan dimension. Och för övrigt så var den inte ens halvkort.

Så nu återstår enbart ändlös provning av kläder, så jag antar att mina kära studier får vila till, ehhh, eftermiddagen? Imorgon finns det inte en chans att jag öppnar några böcker. Jag tänker vara vuxensjuk och fokusera på årets fotbollsmatch. ROMA-Lazio. I wish I was there.

Som den vuxna och duktiga 24-åring jag är så hade jag en lugn kväll med Anna, Sandra och Leo igår. Inte för att skryta, men när lilla Leo skulle sova så berättade han för sin mamma att det roligaste på hela hans dag var att leka med Carro. Och ja, för er tvivlare, han syftade på mig. Det kanske är det bästa betyget jag har fått av en kille. För ni ska veta hur mycket favoritgrejer han har på fredagar.

Ska kanske nämna ett minus jag fick av honom, som jag tror att han förträngde efter lekstunden. Jag skulle vara en busig vuxen och sticka till honom ett chips när anna inte såg. Senare står Anna i köket, och föreställ er nu dialogen:
- Leo vill du ha en skål med chips?
- Jaaa, jag fick BARA ett förut.
SnålCarro försökte alltså vara snäll, men blev i slutändan den snåla och elaka. Jag antar alltså att jag har lite att lära vad gäller barn. Men jag måste erkänna att de är ganska mysiga. Dock så har inte ens min mor förhoppningar om varken förhållanden eller barn vad gäller mig. Idag talade hon om min framtid, då jag ska åka till Danmark för att inseminera mig. Tack mamma. tack för att du hoppas.

Svart&Vitt men inte fullt ut

Jag tror att den svart/vita Carro ska komma tillbaka. Hon är välkommen. För grejen är den, att mitt liv är så mycket bättre när jag får vara precis som jag är. Svart eller vit. GråzonsCarro kan vara kul, men besluten som tas är inte långsiktiga. Och nu tror jag att jag ska vara långsiktig ett tag. Vad det innebär får vi väl se, det är ännu oklart, även för mig.

Helgen kommer nog bli bra. Den kommer få en kick-start då jag ska träffa min visdomslärare Simon och dricka kaffe. Har lärt mig att jag ska lyssna mer på Simon, för han har alltid rätt. Sedan kommer jag nog att bege mig hem till Anna för mat och Idol. Och vem vet kanske blir det ett glas på fika. Men jag tror att lördagen får bli en utgångsdag.

Nu till något helt annat. När jag utbildade mig idag genom att läsa Dagens Industri så fick jag mycket viktig information. Skor kan bli billigare till våren, då det är möjligt att en skatt avskaffas. Mer sånt till folket. Äntligen börjar politiker ta riktiga och viktiga beslut. Nu ska de bara besluta att CSN -lånen inte behöver betalas tillbaka, så är mina bekymmer lösta.

Kanske även ska nämna att mitt huvud inte är överfullt längre. Jag lämnar plats till de som behöver den.


Måste kanske avsluta detta korta inlägg med att säga att min kära vän Thomas är en av de bästa människor jag känner. Jag skrev ett meddelande på facebook igår och kallade det för "HJÄLP!". Den hjälpen jag behövde var att jag kände ett behov av att beklaga mig. Dock så har ju min extramobil tagit en fisk för mycket så vissa nummer försvann i den mobilens fylla. Varav ett var Thomas. men självklart ringde han.
Thank God for facebook & thank God for friends.


Ett inlägg i taget, ett inlägg i månaden

Jag var tvungen att kolla om bloggen fanns kvar. Och här är den. Här är jag. Inga nyårslöften om att jag kommer blogga ihjäl mig, men återkomsten till Ryssland börjar ju närma sig så jag antar att jag kommer lämna mer avtryck till mina efterlevande under våren. Det kan ni hoppas på kära läsare, men som sagt inga löften. Det ingår inte i min Nyköpingslivsstil.

Mycket har hänt, men kanske inte mycket av värde. Jag var full i stockholm på min födelsedag. Kanske det bästa jag har gjort på länge. Och tro det eller ej, jag trivdes i Stockholmslivet. Kära återseenden med Parisflickorna, jag tror att jag dansade till mig träningsvärk på sturecompagniet. Och hör och häpna - Tillsammans med Thomas & Johan. senast vi var fulla tillsammans i Stockholm var när vi var 18 och den kvällen slutade med att de på fullaste allvar försökte övertyga mig om att vi skulle sova på en gräsmatta. Johan utlovade till och med sin kavaj som täcke. Allt detta började med Thomas dåliga lokalsinne. men det är en helt annan historia. 

Förra helgen var det Uppsala som fick finbesök. Där kan vi snacka kära återseenden om nåt. Hanna Claeson, Elin Nilsson och Caroline Gustafsson. Kvällen efterlämande förmodligen spår av våra skor som dansat på varenda bord vi kunde hitta. Allt var som vanligt alltså, precis som vanligt. Och då var det kanske fem år sedan vi umgicks. Den helgen förde även med en annan trip down memory lane. Vi kollade på foton från Gothia Cup 99 (!!), Bulgarien 2003 och Cypern 2004. Den största chocken var kanske vad våra föräldrar tänker när de skickade sex stycken tjejer på semester, varav tre var 17 och tre 18. Den näst största chocken var garanterat hur ful och tjock jag var som yngre. Och jag spelade ju för fan fotboll. Att man blir mer sliten med ålder känns som en myt. För fan, det där va inte okej. Och inget sa nåt. Vilka vänner, vilken familj. 

Nästa helg blir det Gotlandstjejernas reuinion i Köpenhamn och Göteborg. Vet ni vad som finns i CPH? ALDO shoes. Behöver jag säga något mer?? Jag kommer packa lätt. Dock så ser jag hur skokontot krymper, för det är billiagre att flyga till Rom än att åka inom Sveriges gränser. När ska Ryanair börja köra tåg? SJ behöver lite allvarlig konkurrensutsättning, för ockerpriser är det enda ord som dyker upp i mitt huvud. Mitt överfulla huvud. Någon som inte borde ta plats, gör det just nu. Men det är också en helt annan historia.

Nu kanske jag ska jobba lite. men kunderna verkar ha dåligt med cash på kontona, för de ringer inte. jag har inte ens blivit utskälld idag. Men det kommer nog, för jag jobbar till sena kvällen. Vi hörs, kanske förr, kanske senare.  


RSS 2.0