Kampen mot julen

I one-to-one marketing handlar det främst om att man ska ha en lärande relation och att ge för att ge, inte ge för att ta. Julen bygger på samma skitsnack. Det handlar ju om att ge för att ge, men vi ger ju för att få eller hur? I julklappsstressen letar jag efter pojkvänsmaterial (i presentväg) men kommer fan inte på någonting. What to do? Och john är ingen direkt hjälp. Så nu kämpar en stackars ensam själv från johns soffa. Aktivt letande är inte för mig. Det innefattar ju motion i form av runtrusande på stadens gator. I dont do that. Och något stöd från syster får man ju inte. för hon och tio andra sätter sprätt på 40 000 sek i Prag. Ingen tänker på mig eller hjälper mig. Ensam övergiven och uppgiven. Till råga på allt måste jag ta bort plasten från min Elle tidning och det känns som en kamp. dock har jag boostat mig själv idag. jag har köpt julklappar till mig själv. Den enda som uppskattar julstressen. Enbart för att jag vet vad jag vill ha. dessutom gjorde jag årets klipp, jag inhandlade min Paris hatt för ynka 49,50 och det som kommer passa den perfekt är den ärtiga lilla kavajen jag köpt. Nu måste jag ara kämpa i flera veckor för att köpa byxor för leggings börjar bli ute. Fattar ni hur jobbigt jag har det??

Jag hittade en blogg - är den min?

Jag har faktiskt tänkt på att blogga. precis som när jag tänker på att jag måste sluta äta godis, börja träna och äta bättre. det händer sällan och det håller i någon dag. Men nu sitter jag här. jag är i väntans tider, dock inte som i gravid. Jossan ringde precis och var uppgiven och berättade för mig att hon förstår hur jag känner varje gång hon är sen. idag var hon nämligen i tid. Men mejjanfolket är inte kända för att vara snabba.

Som effekt av en ödestigen pokerförlust förra onsdagen är jag nu skyldig att laga middag till "vinnarna" och vara deras slav för en kväll. Min plan är att de ska glömma slavandet och bara bli överväldigade över min underbara tre-rätters middag. W'll see va?! Tydligen ska de ta med sig en kärra med vin/sprit så vi får se hur kvällen slutar. Ryktet säger att vissa redan smuttat lite på flaskan. Den enda negativa är att jag har finansiering i morgon mellan 9-15. Känner jag "gruppen" rätt så springer vi till en pizzeria på lunchen. Sedan köper vi kaffe för resten av pengarna. Det ack så äckliga och gamla kaffet i kafeterian. 

Nu till mina tankar jag tänkt som jag skulle ha plitat ner här i bloggen i lördags. men alltså, Kevin oh Kevin. han van. För en gångs skull vann den rätta. Den lilla alice är ju sockersöt, men Kevin, vilken förebild. Han är invandrare sen ett år tillbaka, FÖRSÖKER OCH LÄR SIG faktiskt svenska och nu är han en invandrare med jobb. Förebild va namnet. Dessutom är han riktigt bra på att sjunga. Han har ju varit ursäkten i flera veckor för att sitta hemma hos Jossan och stjälpa i sig rödvin. Men no more Idol-kväll. Dock kan jag berätta att kommande fredag kommer bli precis lika intressant, om inte intressantare. Jag ska på systermiddag!! Vi vet alla hur det både börjar och slutar. dessutom jobbar jag på fredag och ryktet säger mig att det kan bli en jobb-afterwork. Kan bli hur kul som helst. Efter alla dessa spektakel ska jag skaka rumpa till EMD (vad de nu sjunger). 

På lördag utlovas även julfest för vännerna i Nyköping. John är värd, på ett villkor: han måste hitta sin extremt fula julgran först. Den är utfällbar och färdigklädd. Jag säger usch, han säger fantastiskt. Men jag ska hitta granen åt pojken, så jag får ännu en ursäkt till att dricka vin tills jag stupar. 

Nu måste jag kolla bakpotäterna i ugnen...

Stressbloggande

Jag hinner med en uppdatering innan Jossan kommer och lämnar en luftsäng som föräldrarna kan sova på. de kommer i natt. Det är alltså ca 00.30 som 70 kvadratmeter blir 20. Det är så när pappa är i närheten. Och med finanskrisen och allt så känns inte ens världen stor nog för mig och pappa. Han är inte jobbig så jag arg eller så, bara jobbig. men det är väl så pappor ska vara. Attberopå finanskrisen förresten. den verkar ha slagit till på Facebook. eftersom jag är en väldigt engagerad student så kan jag berätta att mina i snitt 8 timmar som jag spenderar på face inte tillför så mycket. Är det ute att facebooka eller? för om det är så, och eftersom jag är en innetjej så vet jag inte alls vad jag ska göra med mina extratimmar. Nu kanske ni tänker plugga!? Men där har ni fel. jag tror inte att det är nyttigt att plugga mer än 4 timmar om dagen. Det blir ett litet information overload i mitt då. jag håller mig till planen. 

för övrigt har jag helt galet i två dagar städat och städat. Anticimex skulle ge mig en stor guldstjärna om jag bjöd hem dem. Vi får se hur länge det håller. John landar i Visby i morgon också, och han är ju inte den ordningssammaste människan jag känner. 

Nu kommer Jossan, johan och Gustav med grejer. sen ska vi bege oss till Mejjan för spelkväll.

Adios

LYX

Hej vänner! Nu är det söndag, jag är pigg och fräsch. tog en rejäl sovmorgon, men det var jag förtjänt av. Underbar morgon i Visby, aav enbart en anledning. Jag tog på mig spenderarbyxorna igår och gick och köpte mig en kaffebryggare. Så här är det fest nu. jag sippar på mitt älskade kaffe och kollar lite på tv:n. Ska snart sätta igång och plugga. Men min lyxdag ska ändå vara bra. jag får ju kaffe. Dessutom är jag så bortskämd av mig själv så jag bestämde mig för att byta ut Wasa sportknäcke mot bake-off bröd. det ni. Återkommer under dagen, nu ska jag skämma bort mig själv. Brödet är klart. 

Always look on the bright side of life

Okej det var alldeles för länge sedan jag använde min blogg för att nå ut till världen. Men jag är fortfarande skakad efter stormen. Så vad har hänt sen sist? Jo jag tog en tripp till Nyköping. Upptäckte att min vän Linda inte är min vän efter att hon efter en kväll på Tellus lovade mig pizza, skaffade bara en till sig själv och skyllde på en stackars kille att han stal min pizza (som hon hade tvingat honom att köpa). Som tur är har jag en pojkvän som älskar mig, så efter avslutat arbetspass var vi sista köparna på Cosmos,  men jag fick min pizza. Dela med Linda kan man ju inte göra. Hon är ju fortfarande låtsasvegetarian och har typ fetaost och grönsaker på sin pizza. Vill jag ha en sallad så beställer jag ju det, hela poängen med pizza är ju fett och flott. Alltså, ut med Linda och in med John. 

Jag är i dag för övrigt vaken alldeles för tidigt. Vi hade i sedvanlig ordning Idolkväll igår. En box vin tog slut alldeles för snabbt, sen bar det av till Wallers. Jag va sugen på klubb, men de andra ville tydligen sitta och prata. Det var dock jättemysigt. Som vanligt spilldes drinkar i knän (dock inte i mitt) och så pratade vi högljutt.Jag gillar myskvällarna i Visby. Nästa helg kommer familjen - Madde + John och det ska bli sååå mysigt. Vi ska tydligen åka till fårö, äta på restaurang (halelulja) och mysa. Min alltför stora lägenhet kommer med andra ord krympa en del nästa vecka. Ibland känns det som att det är en person för mycket här, och då är det enbart jag som bor här. Det värsta nu är att jag måste städa. men som vanligt skjuter jag upp det till morgondagen. Måste tvätta också, men det är förbjudet på söndagar. vet inte om det är kristen bostadsrättsförening eller vad som är grejen. Det är ju inte så kul att inte ha några strumpor rena. Mina vänner kommer få börja kalla mig för Stinky.

Nu till alla franska luredrejare. Fan va de försöker lura mig. men den gubben går inte.  Så nu lutar det till att jag kommer få bosätta mig i förorternas förort på 20 kvm, delat på två. men där blir jag ju iaf inte lurad. Det enda positiva med det boendet är att jag förmodligen kan shoppa lite mer. Always look on the bright side of life.  Och kanske måste jag åka till Rom och hälsa på fler gånger än en bara för att mitt boende är misär. Som sagt, always look on the bright side of life.

För övrigt måste jag erkänna ett och annat om min studentsnålhet. jag pajade ju min kaffebryggare för en tid sedan. Jag har inte köpt en ny. och de kostar typ 200 spänn. men det är ju nästan 4 glas vin på Wallers. man måste liksom tänka i viktiga termer. Så nu dricker jag the i stället, det är ju inte så kul. Mest för att jag inte tycker om the. Men vad göra man inte för snålheten...

RSS 2.0