Madde min musa

Nu har vi många viktiga nerslag att göra. Men det som egentligen är viktigt i mitt liv får vänta, jag har nämligen en massa att plugga men bloggen går före. Har idag insett att min syster är min musa. Bara av den enkla anledningen - att hon alltid gör bort sig och konstiga saker händer hela tiden. 

Vi börjar med hennes finanskris. Den fattiga jäveln. Jag som student framstår ju som Donald Trump när jag jämför med henne. men jag antar att Carlsberg är glada över min syster existens. Nåväl, jag tror jag har en businessplan. Om ni läsare bara börjar tipsa era vänner om att de borde leva och lära från min blogg så skulle jag attrahera fler läsare och då genom detta kunna bli den nya blondinbella. Det enda jag behöver göra är ju typ att skiva vilka flingor jag äter till frukost och puta lite med läpparna, blondera håret och leka 17 igen. Enkelt som en pannkaka. Jag måste nämlgen spara för att fattigjävelnMadde inte kan åka till Rom när jag vill, så nu får jag väl beta för två. Det är som att vara gravid. jag äter för två, dricker för två och nu ska jag även finansiellt stödja två. Sjukt det där. 

Nu till Maddes tandläkarundersökning i dag. För alla känsliga läsare, ni varnas nu för stötande språk. Madde har haft en vanlig undersökning hos tandläkaren och den varade i 70 minuter. Han hann fråga om hon var singel och om hon hade implantat samt att han var ovanligt närgången. Undrar om hon utelämnat detaljer om när han tappat en pincett på magen eller likande?! Ska undersöka den saken vidare. jag ser detta som att Madde har betalat för någon form av Munsex, vilket inte känns helt normalt. Dock tror jag att vi finansiellt kan dra fördelar av detta. jag säger: Stäm den jäveln och så har vi råd med en resa till Rom. Dock är hon inte modig nog och skyddar sig bakom att om hon bodde i USA så skulle hon ha gjort det. jag är dock pro införande av att kunna stämma vem fan man vill .jag skulle tjäna så mycket på det. Jag tyckte det va bra snabba pengar, eventuellt svart eftersom jag kan tänka mig att lösa denna "incident" på sidan. 

Behöver ni i framtiden ett juridiskt ombud, tveka inte: kontakta mig. 

Vuxenhet

Någon form av vuxenhet sköljde över mig igår. Jag stannade hemma när alla andra skulle ut för att jag skulle plugga idag. Och vet ni vad som hände idag? Jag har pluggat. Jag känner mig som ett geni när jag försöker klura ut hur finanskrisstrukturen egentligen är och jag försöker även ljuga ihop en uppsats om ett ekonomiskt samfund i Asien. men ändå, making progress. Dock kommer en stor nackdel till min vuxenhet: nämligen att det där sockersuget som vanligtvis slår till 365 dagar om året kikar in ordentligt. men då kommer nästa syndrom; jag har ingen pojkvän, ingen mamma och inte heller någon david som kan gå och handla godis åt mig. Så vad gör jag? jag ligger i min säng och trånar efter godis och längtar något fruktansvärt efter Sverige. Min stora och enda plan när jag kommer hem är att åka till Kvantum och köpa godis, äta tills jag spyr, sen ska jag äta lite mer. Sen ska jag äta massor med mat på Fik@ för att sedan fortsätta med en systerkväll på Forssen, förmodligen supa ner mig på lördagen för att sedan hälsa på Mia på söndagen och dricka vin och fnittra. Så om något är oklart över att jag ska göra en liten tripp till Sverige så vet ni i alla fall var ni kan leta efter mig. Kommer ni inte ihåg hur jag ser ut så är jag den blonda tjejen med stripigt hår och någon slags kulmage som jag fått i Paris. Trodde detta ver en modellstad där det inte fanns något man kunde bli tjock av men tydligen så har vissa godsaker subventionerats ut till affärerna. Jag har grisat i mig Ben&Jerrys Cookie Dough till den sista droppen av smält glass, men tro inte att det stillar ett vilande sockerbehov. Och jag borde helt ärligt få äta godis för jag va ju ute och sprang för några dagar sedan. 

Nu ska jag återgå till mitt något tråkiga liv och försöka studera inför två midterms och kanske mentalt förbereda mig på att jag om cirka 4 dagar faktiskt kommer att vara i ett land där jag kan kommunicera lite smått  samt att det kanske kan bli en ny stadsförälskelse. tolka mig rätt nu, pojkvän har jag redan så nån kille är det inte tal om, min är ju det bästa som finns dock kanske Milano är en plats jag kan förälska mig i. Man vet aldrig, men blir jag inte förälskad så äter jag väl vit Milka choklad och dricker billigt vin från SMA. Been there done that. 

Jorden skakade - kände ni??

Kände ni hur det skakade? Om inte så vet i alla fall parisarna hur det känns när Carro drar på sig löparskorna och ger sig ut i parken för en första joggingtur sedan jag kom till Frankrike. Jag svär att Frankrike sjönk nån meter. Jag blev även förvånad över att ingen ringde ambulansen så ansträngt som jag andades, det såg säkert ut som att jag hade brutit ett ben eller nåt också för själva löpstilen vid extrem ansträngning är inte speciellt graciös. 

Nu ska jag berätta om min piss-vecka. Allt går fel, lärare ger mig fler och fler uppgifter, när jag har final exams kommer jag veta ca 2 veckor innan de är och människor som går på piss-skolan har inte lärt sig orden respekt för andra eller vara klar i tid/deadline. Som tur är finns Ben&Jerry glass till det förmånliga priset av 6 €. Som fattig student köper jag detta för att göra mitt liv roligt igen plus att det är så extremt dyrt så jag kan inte grisa i mig det ala Carro stil. Jag äter alltså numera godsaker med stil. Typ. Min andra åtgärd för att bli på bättre humör är att inte gå till min franska klass i morgon för att den börjar 08.00 och jag planerar att bli snudd på medvetslösfull i kväll. Vi planerar en fest i lägenheten, vi får dock se hur det går med detta för vår smått aggressiva hyresvärd kommer och hämtar den obscena hyran idag och han skulle mer än gärna kasta ut oss om vi hade fest. Vi får inte ens ha vänner i lägenheten utan att han börjar leka 20 frågor för att veta om de bor här. 

Nu ska jag ta en liten dusch i det något klorerade vattnet för att sedan ta en liten tupplur i min något trasiga säng. Kvantitet inte kvalitet va det de gick på när de köpte sängar till lägenheterna. Fråga John, han vet. 

 

Glamouren finns kvar

När mitt glamorösa liv ifrågasätts så tycker i alla fall jag att det är dags att blogga. Jag saknar bloggen men tar mig aldrig riktigt tid. men jag borde kanske det i stället för att plugga. Glamouren vilar dock denna vecka. Jag tror att nån slags Gud har lämnat en förbannelse över mitt liv. Allt går bara åt helvete och jag får inte ens några ljusglimtar från mitt kära hemland sverige. Att vår krona ska vara så jävla svag att en fattig student snart måste välja mellan at duscha eller tvätta kläder är ju sjukt. Jag är som ni förstår bitter. va tvungen att shoppa vissa nödvändigheter under måndagen. mat, duschgrejer och tvättgrejer = 50 €. För att kunna åka till pisskolan, där de uppenbarligen utelämnat ordet ordning när de lärde sig engelska, måste jag betala 55.10 € samt att cphyresvärden ska komma i dagarna och få sig sin månadsslant på 420 €. Som ni förstår så är bloggandet ett rop på hjälp idag. Rädda barnen. Skänk en slant så jag åtminstone har råd att åka hem till sverige. 

Tidigare har dock livet varit ganska glammigt. En tripp till London, om 8 dagar åker jag till Milano och jag kämpar för mitt liv för att övertyga Madde om att vi ska åka till Rom, vi packar förstås ner Mia i en väska så the three blonds kan visa italienarna hur man egentligen festar. London va trivsamt. det var en relativt stillsam tripp, vi försöke gå ut en kväll men kvarteret föll inte direkt fröken i smaken. Vi kan säga såhär: det saknades tjejer i högklckat och jag såg inte en enda kille i kostym och en sedelbunt så stor att byxorna nästan sprack. Alltså ingenting för mig. Jag festar ju med stil. Förutom i Paris där jag typ bara har besökt äckliga pubar. Men jag har lovat mig själv att detta ska ändras. Dessutom så har jag stora förhoppningar vad gäller Milano, har snackat med några gamla Rom kontakter som ska tipsa om bra ställen. Undrar bara hur typ 20 pers ska komma in. Det va lättare på Rom-tiden då de dåvarande blondsen Carro, fanny och Hannah bara klev in. Men vem kan klaga på en utmaning. Dessutom är ju min italienska typ prefekt i jämförelse med min franska. Jag hatar franska och jag hatar Paris denna vecka. men jag hoppas det blir bättre. Nu är det dags för skola så jag måste tyvärr lämna er här och återkomma. Detta va en uppdatering, snart kommer ett vansinnigt roligt inlägg. Kanske.

RSS 2.0