BitterBritta blir fucking24

Jag vet inte vad ni tycker, men jag tyckte att jag va asrolig häromdagen på Facebook. Bajen, Bärs och Superetten. Allvarligt, that's one for the books. Madde skrattade kanske inte ihjäl sig, men det är väl inte mitt fel att dessa söderbröder inte ens kan kicka en boll in i nätet. Det klarar ju till och med en häst av liksom.

Så vad händer annars? Jo, Carro-den-manodepressiva har sett till att hennes alterego BitterBritta (försök inte ens fortsätta rimma) har anlänt. Det kom inte direkt jubel ifrån min lunch-dejt idag, men vad ska jag göra. Inte vara mig själv? Nåväl, eftersom allt var så bra tidigare, så va det ju tvunget att komma en liten dip. För statistiska och vetenskapliga bevis så har Madde ritat grafer över hur mitt humör svänger.

Så numera är Tv:n, mamma och godiset mina bästa vänner. Jag sitter liksom här i köket nu och väntar på att mamma ska komma hem så att kvällens happening kan ske. Vi ska till Ica och shoppa. Jag vet att jag kommer komma hem med ett kilo godis och förmodligen några förpackningar Ben&Jerrys. Men, jag ska försöka hitta tillbaka till träningen i morgon och ge gärnet på en timmes spinning. Sen ska jag äta familjemiddag ala Osbourne. Det är nåt att se fram emot. Lördagen bjuder på lite arbete på Fika. Känns bra.

Nästa helg är det ju tydligen en speciell dag i mitt j*a liv. Happy-fycking-Birthday Caroline. 24. Vem fan blir 24? Nåväl jag får ju ett fint armband som jag får beställa själv. Tanken va ju sen att jag skulle emigrera till Flen och fira min dag ensam, men den bjuder nu på en dagsutflykt med mamma (och eventuellt Madde om jag bestämmer mig för att bjuda henne) till Trosa. vad man gör i trosa kan jag berätta på söndag, för jag har ingen aning just nu. Kvällen får vi väl se vad den bjuder på. Men fortfarande, fuckingjävlatjugofyra. Skjut mig.

Budgethimmel

Värdsliga problem på kartan idag. Karma har slagit till. En förkylning är på väg, som jag ska försöka dämpa med lite vin senare i kväll. Sen har ju fröken fått shopping issues. Okej, jag kanske översteg min årsbudget första månaden detta år, men nu är det som det är. Ekonomin är inne i en svacka, och det lär jag också vara snart.

I veckan har jag och Johan ljugit ihop en sensationell stipendieansökan, och jag måste säga att jag är riktigt stolt. Som Johan hade sagt "såhär nära 50 loppor har vi aldrig varit". Sanning med modifikation. Hade jag inte shoppat hade det lätt suttit betydligt mer än så på mitt sparkonto. men vem bryr sig. Det där med att spara är överskattat, och jag är ju inte ens nära pensionsåldern så live while alive säger jag.

Nu åter till dilemmat. Kölden i sverige har ju attackerat. Jag förfryser snart. och min vinterjacka är jätte varm, men kanske inte så kvinnlig. Så vad ska jag göra? jo jag borde köpa en ny. Och en jacka köper man på lava om man bor i Nyköping. Så för att ha värme i min kropp under denna troligtvis kalla vinter så ska jag bli 4500 kronor fattigare. Jävlar vilken felkalkylering. tur att jag fyller snart.

Ett annat shoppingproblem är att ALDO shoes vägrar finnas i sverige. Så jag mailade till huvudkvarteret och fick svaret att jag inte ens kan shoppa deras skor online. Men va fan liksom, kan inte en stackars människa ens få ett par skor. jag har insett att alla de skor jag köpte i somras inte komemr funka i vinter. Nu måste det köpas nya. Snacka om att det blir mer och mer mörkt på min bugethimmel.  



För övrigt så är jag åter människa. Jag säger inget annat än att frisyren sitter där den ska.


Taco Hej

Tydligen så var det flera dagar sedan jag delade med mig av min förnuftighet till världen. Vad har ni gjort sedan dess? Jag vet vad jag har gjort, skrattat och njutit och firat. Det finns nämligen en stor fördel med förlusten mot Danmark i lördags. Det är dagen jag har väntat på sedan Andreas Andersson aldrig dök upp i landslaget. Vi säger Hej då till inte-så-mycket-back-klippan- Micke Nilsson, vi säger på inte återseende till jag-borde-ha-slutat-när-Brolin-köpte-krog Lagerbäck, och vad annars kan vi säga än TACO HEJ Anders Svensson. Det här är verkligen ett Fylking-moment. ÄNTLIGEN.

I går var jag i die hauptstadt och hälsade på mitt ex-kex. Det va ju kanske hur bra som helst, förutom att jag och Wöyer jinxar varandra när vi ska försöka hitta en dräglig restaurang att äta på. Nu fick vi duglig mat, men kanske också köldskador efter allt letande och även stressmage eftersom vi höll på att bli sena och fick kasta i oss maten. Vinet fick jag inte stressa med, det rinner ner så bar ändå. Men vi hann.

Jag entrade debaser, köpte en staropramen (!) och myste till en fantastik show. Det kändes nästan som en underbar efterfest där en extremt musikalisk kille drar fram en gitarr och sjunger för sina vänner. Så nära och intim var Mr. Joshua Radin. Det blir kanske inte bättre än så. Sen va ju kanske det enda problemet att min kroppstemperatur inte hade kommunicerat med min klädvalsdjävul. Jag hade nämligen dubbelt långärmat på en konsert. Det blev en aning varmt. Dessutom svullnade mina fötter upp till balonger för att jag promt tydligen skulle ta ett par skor som inte direkt är gjorda för att stå i två timmar. men vad gör väl det. Underbar musik och faktiskt ett sällskap som jag inte hade bytt mot någon annan. It takes three to tango och Jag John och Joshua är en perfect match. Kvällen avslutades med en mycket kall promenad i Rågsved. Gettho, eh aa, men en mycket fin lägenhet. John är kanske dock den enda som tar med sig en tio år gammal plastväxt som enda flora när han flyttar. Men jag har aldrig sagt att jag förstår mig på honom. 
 


Freitag & Lörtag med geschwester

Bakisbloggande från soffan. Det är fint de. Väntar på Madde, hon ska komma med en liten delivery. Så nu sitter jag i soffan, lyssnar på det irriterande ljudet från tvättmaskinen och kollar på The City maraton. Funderar också över det faktum att ingen är svart eller vitt i mitt liv just nu. Så jag tror jag svävar på moln, det är som att vara nykär, men i sig själv.
Nu kanske vi ska avverka helgen. Bankfest på fredagen, det var en mycket trevlig tillställning. En drink på fika, som var blekare än alla redbull vodka jag har druckit i Italien. Det blev sedan en liten sväng till Tellus. Det slank ner en och annan fisk, jag ljög i kapp med Davids kompisar och avslutade kvällen med att flörta med en ung pojke, som jag tror har lurat mig. Han va med stor säkerhet född 1990, så jag undrar om det ens är lagligt? Dock var det bara en oskyldig flört.
Lördagen firades med syster på dagen, hon fick bjuda på lunch. Jag fick springa ärenden. Sen va det fotboll, jag säger inget mer om det, förutom: Lagerbäck har äntligen fattat att det är över, men för fan gubbe ta med dig Anders Svensson. Han va ju över innan han började.
Lucköppningen såhär på söndagen funkade hyfsat. Ett djupare samtal med Johan va bra, men kanske att vissa saker passar sig bättre att säga utan sprit inblandat. En viss fröken fick veta att man inte ska skapa drama utan att ha alla fakta. Ett äckligt fyllo kraschade in i Madde så hon fimpade på mina strumpbyxor, det ledde till att vi fick ta oss in i disken och byta strupbyxor. Hennes klänning va såklart lite längre än min. Surprise. Jag sprang över en gammal bekant på vägen hem, jag tror han har ett smeknamn som inte bör skrivas här. Pizzan väntade i David eller Patriks händer. Dock så träffade jag på lite hinder på vägen, fick en daglig dos av drama, gick sedan hem, släppte in en genomfrusen Patrik, mickrade pizzorna och satte punkt för kvällen med ett vattenkrig med en bekant. Där har ni Carros senaste 48 timmar. Jag lever ett helt normalt liv. Not.

Oh you just do one kiss?

Jag har fått mycket skäll de senaste dagarna på grund av dåligt med uppdateringar. Jag är chockad över den ignorans mina vänner har, fattar ni inte hur mycket man har att göra när man lever ett happy-gråzonsliv? Tyvärr har bloggen liksom hamnat lite i skymundan.



Så vad har hänt sen sist? Mycket men ändå lite. Min kära vän Verity kom till lilla landet lagom i måndags. Vi hade en sjukt bra dag: lunch på Paus, massor med kaffe och uppdateringar på Coffehouse (jag har verkligen inte fikat där på sjukt länge - märkligt) och på kvällen blev det middag på Fika med de två personer jag känner som vågar prata engelska. Tack Madde, tack David.

Verity avslutade kvällen med att kanske chocka David lite. Han är ju som de flesta vet, lite rädd för närhet. Så när han skulle avlägsna sig så hoppas lilla Verity upp och ger honom en kram och två kindpussar. Det hela såg lite märkligt ut och hon tittar på mig och utbrister: Oh you just do one kiss? Stavve vek sig av garv, david rodnade förmodligen och jag skrattade från hjärtat. Hur skulle hon veta att vi gör noll pussar, och allra minst David. han gör ju minuspussar, vilket betyder att han nog gärna skulle betala för att slippa. Det var i alla fall en höjdpunkt, tillsammans med att jämföra sportvåld på de olika kontinenterna. Hon kollar emellanåt på kricket, ett evangemang där man tydligen enbart får dricka lättöl numera på grund av alla slagsmål. Och under varje turnering streakar minst tre personer. Det är så olika det där. Och en match kan vara åtta timmar.



Jag lurade mig nästan själv igår. Min semester har ju börjat nu. Adios mama, adios papa. Bienvenidos a Barcelona. Welcome freedom. Huset är tyst, tomt och stort. Det är allt jag vill ha. Tanken va att jag skulle ligga orörlig på soffan igår, men insåg efter några timmars sömn att jag för sjutton skulle på middag hos Anna klockan 19. Det blev Tacos och så tror jag att jag minns en Daim-skål. men sandra åt så många att jag knappt fick tag på några. Typ. Jag gick hem, däckade i sängen och har spenderat dagen med ett leende på läpparna. jag tänker fortsätta med det nu. Kvällen blir stillsam och ensam. Precis som jag vill ha det.


Lördagen

Jag sitter i ett relativt tyst kök, förutom att Lifehouse sjunger en sång på låg ljudnivå. Denna detox helg började väl ganska bra. Ett uppvaknande av lite slammer i köket av mor eller far. Jag tog ett stort beslut och låg kvar till 10.00. Jag somnade ju trots allt någon gång efter 02 igår, dock helt utan sprit i kroppen. Jag känner mig hel ren och fräsch idag.
Så nu återstår bara de viktiga sakerna denna helg. Skolarbete och jobb. Jag ska verkligen lägga energi på detta, dock så måste jag ju blogga först. det var väl flera dagar sedan? Måndagen bjuder på finbesök från Australien, kan bli hur kul som helst. Stackars mig bara, för Verity kommer tro att jag har typ en kompis som då är min syster, för ingen annan vill följa med på middag enbart på grund av det faktum att man måste prata engelska. Men va fan, eran engelska är bättre än hennes svenska. Alla kategorier. Kom igen nu.
Nåväl, nu ska jag gräva ner mig i spelteori och maknadsimperfektioner. Kan dock vara bra och lära mig om monopol och grejer eftersom jag alltid sagt att jag ska bli den nya diktatorn på Cuba. och då ni är det inte tal om några moderata privatiseringar. Jag ska äga allt. Sen tänker jag ta ut hutlösa skatter för att sedan åka till USA och shoppa upp dem.

RSS 2.0