Fiskstim och Karma

Det finns bara en sak, eller en människa, som kan få mig att börja blogga igen. Han heter David och han har blivit attackerad av ett fiskstim. Och han kommer bli sur nu, men om man har en blogg så tycker jag faktiskt att det är okej att hänga ut sina vänner. Såhär gick det till:

David, Madde och Cula hade en årlig träff på Skeppsbrons balkong i söndags. den ligger cirka sex meter över havet. Nu tänker ni kanske, hur kom fiskarna upp dit? Jo ni, det ska jag berätta.  Det va en flaska fisk som fick fötter. Denna bestämde sig senare för att attackera Davids fötter (fot?). Vad som hände de där timmarna skulle jag kunna skriva om, men det skulle bara vara utfyllnad. 

Eftersom fiskarna attackerade Davids fötter så lämnade de, helt utan förklaring en av hans skor på nattduksbordet och själva foten hade de angripit om gjort mindre funktionsduglig. Så till sjukan bar det av å nu kan David inte gå längre. Så ser ni en kille på kryckor, vinka och skratta. För jag skrattar inombords och tror att jag ska bli buddhist. För det här gott folk kallas Karma. 

Nämnvärt är väl också att min kära syster trodde att hon blev en fisk, för hon tyckte nämligen att hon var berättigad att bada bubbelpool på Hotell Kompaniet. Väl där så insåg den välutbildade nattreceptionisten att den här lilla fisken har blivit besprutad av gift och klarar minsann inte av att simma. Så ett vänligt tyvärr och kom tillbaka en annan gång tror jag mig veta att hon fick höra. Efter händelsen ska väl nämnas att Maddes kanske bästa vän Linda talar om henne som "en bekant". Det är också Karma. 


Kommentarer
Postat av: Madde

Linda? Vem är det??

2009-07-16 @ 12:10:11
Postat av: Linda

Linda verkar vara en klok människa...:)

2009-07-17 @ 02:08:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0