Göteborgare & ödet

Oj oj oj. Onsdag. Händelselös dag. Ett besök i skolan är väl allt jag gjort. Åt lunch på Koggen, något som Jossan trodde kanske skulle vara McDonalds och att Gotlänningar kallar McDonalds för just Koggen i stället för typ Donkan. Stackars Göteborgare, så långt hemifrån och så missförstådd. Hon studerar  till och med på en linje som talar om kulturella skillnader, men Jossan på Gotland -  snacka om kulturkrock. Tjejen är verkligen ute och cyklar. Men vad hade man trott om en tjej som använder kötthuvud mer frekvent än va andra säger hej. Jag giller henne ändå, av någon märklig anledning. Who is the kötthuvud egentligen?

Daten med Zlatan igår var ju mindre lyckad. Han sög verkligen. Men jag hade en trevlig kväll med rödvin och Jossan som sällskap. De andra som skulle bidra till gott sällskap, det vill säga John och Adde, kom till andra halvlek. Men vi tjejer löste världsproblem så det va bra att de var sena. Efter fotbollen vandrade jag hemåt, själv som vanligt, eftersom INGEN bort åt mitt håll. Dock lyckade jag ändå, en tisdagskväll i Visby, få ragg. Jag blev stannad av en man, hyfsad till utseendet och runt 30-35, som ville dricka öl någonstans. Efter några förslag gick jag vidare och pratade som vanligt med min kära pojkvän John i telefonen. Då ropar den främmande mannen från andra sidan: -Du ska inte med då? och ger mig en liten blinkning. Ehhh, nej sa jag och traskade vidare mot mördartrapporna vid domkyrkan. Detta är alltså det som händer mig i Visby i killväg. Antingen är de ensamma på en tisdagkväll eller så blir man uppraggad runt halv tre på stora torget och synad av en kille som slickar sig runt munnen och berättar hur snygg man är och bjuder med en till husbilen. Detta har hänt mig, det är ju hemskt. Samma kväll som husbilskillen kom en kille fram till mig på krogen och la handen på min mage och sa grattis. Till vad? - Graviditeten. Kul raggningsreplik. INTE. Som tur är har jag en underbar kille så jag slipper söka fältet bland dessa idioter. Men ändå, på samma kväll är man trailortrash och gravid. Mitt öde.

Kommentarer
Postat av: John

Tur för mig att du är underbar du med även om jag förstår att det var lockande att hänga med till husbilen den där kvällen. puss love

2008-03-12 @ 16:47:11
URL: http://johnjohns.blogg.se
Postat av: sandra

gravid? Ta det som en kompimang! Killar kollar ALDRIG på magar utan bara på bröst. Så det han VILLE säga var att du har en tajt mage och stora fina bröst =)

puss

2008-03-12 @ 17:12:28
Postat av: Joan

hahahahahha =)

2008-03-12 @ 22:43:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0