Amsterdam & damn Madde

Jag behöver ju åka på en resa. Inte nödvändigtvis så långt bort, men ändå bort. Jag kan alltid tänka mig att åka till Rom, men jag borde kanske se andra saker i världen. Idag kom jag på att jag behöver åka till Amsterdam. Det lättaste sättet att ta sig dit som student är att övertala någon att jag ska åka dit på studieresa. Jag har en plan. Jag studerar just nu marknadsföring och holländare är mycket bra på marknadsföring. detta borde räcka som underlag. Jag ska ju självklart göra en studie i ett duktigt marknadsföringsland. Jag lovar att jag vill åka dit enbart av denna anledning. Men när jag ändå är där bör jag ju kolla in red-light district, i enbart undersökande syfte. Dock har horor en tendens att verkligen gilla mig. Detta vet jag sedan min vilda resa till Bulgarien när jag var sjutton. Alla kvinnliga horor villa ta på mig, varför vet jag inte, vi var ju för fan 6 tjejer, men det var mig de var ute efter. Jag kommer dock att hålla mig undan de droger som distribueras i denna stad, detta bör göra att pappa ger mig ett bidrag till min studieresa. Hoppas jag. I studierna behöver jag även lite fritid. Då passar det ju bra att vara kulturell. Min otroligt kulturella sida av min personlighet skulle därmed ta sig till Museum of bags. Bara av den anledningen att jag bör vara kulturell. Absolut inte för väskornas skull. Och självklart vet jag ingenting om shoppingen i Amsterdam. Sedan bör jag ju gå på dans. Årligen arrangeras Sensation White, en av de coolaste dansuppvisningarna i världen. Men denna besöks bara för att jag ska vara kulturell. Slutsats: motivet är bara studier och kultur. Typ. Det är ju uppenbart att jag behöver åka dit. Om denna plan inte fungerar så ringer jag mamma och säger att vi verkligen behöver åka på en resa tillsammans. Dock är den planen till för att jag ska komma till Milano billigt. Tunga beslut att ta nu. 



Dagen på ön är helt okej. Jag ska dricka vin i kväll och därför har jag lite motivering till att socialisera med Kotler. Vi är nu snart klara med kapitel 3. Jag är duktig. Om jag inte kan uppnå dagens målsättning är det Maddes fel. Hon ringde idag och vägrade sluta prata. Precis som pappa. När man har sagt hej då 15 gånger ska ni fatta. Fatta! Vissa människor är så egoncentriska. Jag var liksom tvungen att söka efter Börjestolar på Ikeas hemsida åt henne. Jag kommer att ta konsultarvode för detta. Jag kommer att fakturera 15 timmar. Om det inte går igenom ska jag se till att få pengar för sveda och värk. Det är liksom inte rättvist att terrorisera en stackars flicka som hon vet sitter ensam på en ö. Jag känner mig utnyttjad.


Nu ligger Kotler på köksbordet och skriker. Två kapitel till sen får jag dricka två extra glas vin.


Dagens svarta kamel & förberedelse

  • Svart kamel. Madde såklart. Hon har inflyttningsfest och jag är inte bjuden. Antar att hon har fest för klubben hon är ordförande i. Misslyckade människor utan social kunskap. (Om jag hade varit bjuden hade jag enbart deltagit som föreläsare för hur de kan förbättra sig som människor. Like that's gonna happen)
  • I morgon ska jag på boxning i 1.5 timmar. Jag måste handla innan för sedan kommer jag inte kunna röra mig på tre dagar. Tur att vi har tentaplugg på schemat.

        

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0