Wish me luck

Några snabba ord på morgonkvisten nu innan jag ska fösöka förstå 160 sidor mikroekonomi. detta på tre dagar utan att kunna ett koncept sedan tidigare. Wish me luck, Jag har inte bloggat på några dagar för att jag har varit så tråkig att jag suttit i skolan mellan klockan 09 och ca 20. Men jag hann med en ny upplevelse i måndags. Yoga, eller närmare bestämt power yoga. Ha, ni skulle ha sett mig, världens stelaste tjej som fösökte holla koll på kropp, knopp och andning. Inte kanske det jag varit bäst på under mina första 23 levandsår, men jag ska försöka att bättra  mig. Ha! Wish me luck. 

Nu måste jag faktiskt gräva ner mig i böckerna, så fler ord får printas en annan gång. Adios! 

Ich heisse, Ich bin - jag kommer Berlin

Jag har faktiskt haft häpnadsväckande många läsare idag, därför beslöt jag mig för att blogga. Hoppas bara att alla filurer som läst idag även kommer tillbaka i morgon. Vi måste ju arbeta i grupp för att uppnå 500 000 läsare i veckan. jag tror att jag har lärt mig att alla drömmar inte kan uppfyllas på några dagar så jag får kämpa vidare med den målsättningen. Som tur är har jag ju flera agenter ute på gatorna. Susanne till exempel läser emellanåt min blogg från 3 olika datorer, allt för att jag ska nå mitt mål. Det kan man kalla vänlighet. Så om ni andra skulle agera på smma sätt kanske inte mitt liv skulle vara så bittert ändå. 

I min svarta vardag finns ny ett litet ljus av hopp. Berlin here I come. och till ett vrakpris av 504 kronor. men för att komma över detta var jag tvungen att ge upp en massa bekvämligheter. jag får färdas utan bagage, eller ja utan incheckat bagage, vilket betyder att John får ta med sig en tisha, två par kalsonger och ett par jeans (de han åker i) så att jag kan packa det jag behöver. Han kommer säkert finna sig i detta eftersom jag är så älskvärd. Men åter till Ryanairs vrakpriser med ockertillägg. Att betala med kort kostade 188 kronor , valet är faktura och då blir det ändå dyrare. Så lågpris my ass. Fattar ni att det är 5 glas vin på hamnplan en fredag, bara för att FÅ betala med kort. Sjukt. Där kan man snacka kortavgift, i stället för de fem kronor vissa tar för att man betalar med kort under typ 100 kronor. Nåväl 504 kronor för två till berlin och jag klagar. Det är faktiskt en enkel resa från min lägenhet till nyköping med flyg. Så jag ska väl vara tacksam. men det är ju trist att vara fattig, man måste ju bli snål då. 

i dagarna ska jag försöka traggla mig igenom ett grupparbete inom organisation. Allvarligt, det är inget akademiskt ämne. fattar ni att vissa får betalt för att forska i detta?! Nåväl, sedan läser jag ju även nationalekonomi på distans, det ska ju va enkelt. trodde jag. men utbud och efterfrågan va tydligen inte bara ord som var sammankopplade - de har tydligen ett samband som kan beskrivas med svåra ord på trettio sidor. Lite extraläsning till detta och jag ska väl lära mig 150 sidor komprimerad ekonomisk text, till på lördag och jag har lektioner typ mellan 9 och 16 -VARJE DAG. Men jag ska kämpa, och kämpa och kämpa. Misslyckas man så misslyckas man. men jag kunde ju faktiskt ha börjat i tid. Som pappa Ulf hade sagt. Men det är väl dags att misslyckas. jag har ju inte gjort det ännu, eller jo jag fick ju B+ på en uppsats. 

Jag tror jag ska ge dagens klantutmärkelse till en smått berusad Gustav. Han skulle tänka ett stort ljus som brunnit i några timmar men slocknat. han vinklade det bara lite, men fick däremot mycket stearin på sig. Så spektaklet slutade med att han fick gå ut i ett annat par jeans. ett par som va Jossans. Hallelulja för att han både kunde ha lilla Jossans jeans och för att han faktiskt lyckades va snygg i ett par tjejjeans. Coolt Gustav. Jag är stolt. 

Baugette eller panini

Idag har jag inte bara bitterhet i mina ord, gott folk den fyller min kropp. Jag kämpar med skolan, gotländska lärare arbetar nämligen med workoveroald, allt för att göra livet värre för mig. Men det är inte det värsta. Måhända att mitt problem är ett i-landsproblem, men såhär är läget. Rom vs Paris. Det är min issue. Rom är mina drömmars stad, men skolans byråkrati är en mardröm. Paris är så gott som gratis - jag får tom pengar för att åka dit - men Paris är inte Rom. Så idag sitter jag med ett hål i mitt huvud och i mitt hjärta, men jag kanske närmar mitt ett nytt äventyr i form av baugetternas land. Så idag försöker jag bara överkomma livets svårigheter och kollar nu på en liten utflykt till Berlin för mig och John kanske, när jag fyller år. Det har jag väl förtjänat? Jag återkommer med roligt bloggande då mitt hål inom mig är igentäppt.  

Förstasidestoff

Nu var det tre dagar och 15 minuter sedan jag bloggade. Det är nog dags nu så jag inte får en enorm utskällning från min kära syster. hon hackar ju lätt på mig. Dock känner jag mig tom på blogginformation.  För stunden sitter jag i soffan, nyduschad och väntar på att John ska komma hit så vi kan äta lunch, sen lunch kanske ska påtalas. Idag har jag snott ihop Gotlands nationalrätt Tacos. Det var faktiskt länge sedan, tro det eller ej. Vi kanske pratar veckor nu och inte dagar. Det är ju förstasidestoff i mitt liv. 

Igår hade jag en härlig systerkväll som faktiskt kunde gå av stapeln på fika. Det var Carro och Hannah som jobbade så vi slapp Stavves bordshäng och vi kunde faktiskt lösa våra i-landsproblem ifred. det är inte ofta man kan göra det med stavve i samma rum. men nu hade vi tur. Men tro inte för allt i världen att jag ogillar Stavve, det är alltid trevligt att prata med honom, men ett fåtal gånger behöver ju jag och Madde lite one on one time. Vilket vi fick. Det bar vidare från fika till Birgers. De hade 16-års disco på nedervåningen så jag kände mig son handen i handsken. Enda skillnaden var väl att tjejerna som sprang upp och ner (det va underhållning vill jag lova) va kanske max 1.50 allihopa och smala som stickor. Jag fick representera mig själv som Frankensteins fru. men det gick ju bra. Vi satt ju på vuxenavdelningen. Det ska kanske ritas ett kors i taket också för att Madde, ja precis Madde, va den som sa att det var dags att gå hem. Återigen: förstasidestoff i mitt liv. 

Idag vankas afterwork med min kära syster och förhoppningsvis en utvilad John. Tyvärr är mor och far i Eskilstuna denna dag och golfar så det blir ingen familjefylla. Synd, för de kan vara riktigt roliga. Vi är ju original allihopa. 
  

Lögner vs Löften

Ho ho ho. Det var väl ett fyndigt namn på dagens Cops. Som jag har längtat. Hela helgen var bara ett virrvarr så nu har jag landat i soffan. Fredagen spenderades till hälften med familj och till hälften med vänner. En Gustafsson after work slutade med två flaskor vin delat på våra fyra kroppar. Det är ju bra att ta tidiga fyllor så man hinner plana ut. Jag ska lära John det också för han kunde inte kontrollera spriten i fredags. Han uppger Tobbe som motiv. Dock är jag mer imponerad av Tobbes spritintag än av Johns. Jag var nämligen en vettig flickvän och vallade John hem över storgatan innan allt spårade ut. Säkra källor säger mig nämligen att Madde blev så full att hon lämnade en stackars Marcus ensam i den stora staden Nyköping, såklart för att hon hade shottat. Fattar hon inte att hon inte pallar starksprit. Drick dina 53:kronors Hof i stället Madde. En annan säker källa uppger att Jimmy Sandqvist var i typ liknande tillstånd när han trillade hem runt 03 i lördags morse. Han hade bara druckit några öl. Lögner, dessa lögner.  

Nu kanske vi ska reda ut lördagen. Vi tackar Johns mamma Karin för mycket. Främst för att hon gav mig Kristian som bordsherre. Det serverades nämligen något kräftstjärtsjoks till förrätt. Krämer och skaldjur? Not my cup of tea.  Kricke däremot la upp en strategi a la FBi för att lösa mitt dilemma. Han åt halva sin, sen bytte vi, sen när den va tom bytte vi igen. Jag behövde bara stoppa ner min förrättsgaffel i den lilla skålen och sen va allt klart. Vad har man vänner till? Eller ska vi kanske kalla honom min hjälte? I övrigt så fortlöpte kvällen med en hejdundrandes massa underhållning, mycket sång. Jag tnkte uppträda, men det kändes som att jag inte ville lämna alla andra i skuggan av min eminenta talang. Så jag lät det vara. Allt avslutades med den bäst utrustade baren i mannaminne. Dock var jag kanske kvällens toffel som tyvärr influerade John till att bli en tråkmåns, men att känna tentaångest och veta att man bara har en dag kvar till tenta är inte direkt en spark i baken när man är på fest. 3 timmars sömn var kanske inte heller den bästa grunden för mitt partyhumör. Men det var en bal på slottet, så jag är mer än nöjd. Löften om att jag skulle vara snyggast på festen sprack dock redan innan jag gick dit, Jag har tydligen för mycket fett i armhålorna som pajade hela klänningen. men själva klänningen var i särklass snyggast, dock kände jag mig som en missfärgad falukorv stundtals. Löften, dessa löften.

Nu till dagens Gotlandsfakta. Löpet på Allehandan var: 400 såg traktorrace i regnet. Fattar ni? 400 pers kollade på traktorrac i spöregn. Ska jag skriva det en gång till så att ni fattar den misär jag lever i? Traktorrace! Inte ens fotbollsderbyn, många utav hockeymatcherna eller typ kallis vecka 29 har så många åskådare/gäster. Det var ett traktorrace. Jag ska försöka smälta detta nu och gå vidare. Men jag har nog bestämt mig för att ta mitt lilla propellerplan till nypan på torsdag och kanske bara slappa, snacka ekonomistyrning och räntabilitet med Madde och farsan samt eventuellt jobba på världshändelsen GT. Vad gör man inte för en pojkvän och lite slantar? ( Detta utan inbördes ordning ). Så numera veckopendlar jag Visby-Nyköping. Det var ju aldrig min plan eftersom nu ockerpriserna på biljetter gått upp till 370 kronor. Det va ju typ va de köpte in planen för. 

Nu återgår jag in i min soffdimma och till mitt äckliga kalkvatten som jag blandar med några godisar som jag okynneshoppat. Allt för att hålla armhålsfettet på plats. 

Sång och en spektakulär upptäckt

Jag ska ju som tidigare nämnt på storfest på lördag. Och familjen Wöyer är ju ganska musikalsikt lagda av sig. jag tror det va därför jag och John klickade. Men nu är jag fundersam. Det ska ställas till med massor av uppträdanden och grejer. Så naturligtvis undrar jag vart jag får plats i schemat, men John säger att jag inte under några omständigheter får sjunga på festen. Vem tror han att han är, nån pajas i Idoljuryn eller? Huh, efter nån flaska vin så sjunger jag. Jag vet att folk uppskattar min sång. madde till exempel tycker att jag är fantastisk, visst Madde?

Jaha, nu har jag tragglat organisationsteori i 2 dagar. Fattar i hur mycket skit en författare kan skriva ner när det tar TVÅ dagar att läsa 100 sidor. Det är ju en vidrigt massa babbel. Jag trodde att allt man behövde veta om organisationer är att de behöver chefer och jag ska bli högsta chef den dagen jag är färdig med allt skit jag måste lära mig på denna skola. Hur ska man kunna skumma igenom en text och välja ut det viktigaste när det inte finns något viktigt? Svara på den frågan miss mary Jo Hatch. May you burn in hell. För örvrigt så har jag nu funderat ut vad lärare gör på sommaren när vi stackars studenter har sommarlov och måste jobba arslet av oss för att ha råd att läsa smörja under resten av året. De sitter ju själva i solstolar och letar bland massa böcker och läser lite. Somnar de och blir solbrända är det den boken som fick dem att somna som de senare distribuerar ut till alla stackars studenter. Och till råga på allt måste vi köpa skiten för 500 spänn i genomsnitt. De gör hål i mitt huvud och hål i min plånbok. Jag trodde livet skulle vara kul när man va 22. Men icke sa nicke. Men när man vrider och vänder på slantarna har man i alla fall råd att köpa lite vin att dränka sina sorger i. Dock har jag försökt påbörja mitt nyttiga liv nu så i stället för vin äter jag vindruvor och hoppas på att jag ska uppnå samma effekt. Undra hur många man måste äta egentligen? Jag googlar det i morgon. Nu ska jag se på en hjärtekrossad Ben Affleck. Toodles.

Ett litet tillägg bara. Hur kan det bli så att när jag eftersöker en halv miljon läsare slutar hälften av mina riktiga läsare att läsa mina bittra ord. Låtsas nu inte som att ni har bättre saker för er och LÄS!!

Jag har inte saknat Bittra Berit, men hon lever ännu

En snabbis nu bara. jag tittar ju egentligen på CSI NY. Men några ord måste skrivas till mina läsare. kan ni tänka er. Jag närmar mig sveriges topplista på mest lästa bloggar. jag behöver nu bara 499 84 läsare till i veckan för att vinna. Jag som känner så mycket folk borde inte ha några problem med detta och om ni kanske kan berätta för era vänner om denna blogg, där bitterheten får sig ett ansikte, så når jag ju målet innan årsskiftet. jag ser just nu mig själv som "the truthteller" för varje od som skriv här är en absoluta sanningen. 

Nåväl, under veckan kommer jag bli gamla vanliga bittra Carro igen. Några utav er har säkert haft turen att få träffa den glada Carro, det är hon som lever 3 månader varje sommar. Nu är skolCarro tillbaka, och hon är inte rolig. Mitt första bryt fick jag igår. Vem fan behöver budgetera? Madde tog som vanligt smällen, trots att hon själv verkade lite grinig. Jag var rädd för att bon skulle få något slags utspel på mig men hon kanske förstod att de va en dödfödd match. Sedermera börjar nu Bittra Berit (dvs skolCarro) läsa organisationsteori. Det liknar någon slags hokuspoukus som någon idiot hitta på för att förvärra mitt liv. Man blir ju förbannad. Sedan på fredag, tyvärr inte torsdag på grund av en förbannad schemaändrig, tar jag bananbåten till Nyköping för att gå på en hejdundrans fest till äran av den snart 50-åriga Karin Amcoff Wöyer. Tack vare mamma, min älskade lilla mamma så kommer jag ha en riktig blåsa på mig. Jag kommer publicera en bild på mig efter helgen, för jag är redan stolt över min outfit. Nu ska jag slagga. jag ska ju läsa 100 sidor flams i morgon. 

RSS 2.0