Carro i en annan del av Köping

Sitter i min ensamhet och äter frukost. Vatten och bröd, som en fånge. Och det är väl kanske vad jag är här på ön. Jag är ju fast. Men jag är inte bitter. Tankarna ledde mig i min lilla morgonkoma till ett tv-program som jag såg för första gången i söndags. I en annan del av Köping. Det är sällan jag skrattar högt när jag ser på tv, men jag kunde inte hålla mig. Och som i alla program vill man ju ha en favorit som man kan identifiera sig med. Jag hittade en, Tobbe. För er som sett denna karaktär in action vet vad jag pratar om. Jag kanske inte skriker på aporna på kolmården, men när jag har druckit för mycket sprit kan jag precis som Tobbe få för mig att jag vet bäst. Jag kom på detta när han i söndagens avsnitt berättade för guiden på kolmården att han fan hittar bättre där än va han gör. I detta skede skulle guiden följa honom vidare och tog honom i handen så han inte skulle försvinna. men icke, han hittar minsann bättre. Summan av detta är att han faktiskt har en sjukdom, och jag är bara jag. Men jag måste understryka att min beteendeförändring kommer tillsammans med min vän spriten. I övrigt är jag ju ganska normal. Eller inte.

Dagens händelser

Jag ska vara i skolan om 9 minuter. Kommer säkert hinna. Inte.
Jag fick en plats på spinningen, nu ska fläsket få röra på sig.
Gossip Girl, äntligen tisdag!
A dopo e buona giornata.

Kommentarer
Postat av: Tobbe

Hej min vän.

Måste bara säga att som du är Tobbe även min favorit i denna underbara serie, finns det något som gör en så glad som att se dessa människor må så bra som dom gör... helt otroligt...

Jag måste även tipsa dig om att gå in på youtube och titta på bäst of tobbe så kommer du att skratta ännu mera, han har sagt och gjort en rad otroligt roliga saker som inte får missas.

ps. Hoppas att du hann imorse =) ds.

2008-02-05 @ 15:53:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0